Choose language:

HUR DET FUNGERAR

Hur Probolan 50 Fungerar

Supplementet för att öka muskelmassan Probolan 50, kategoriseras som legala steroider. Detta preparat ökar den naturliga produktionen av testosteron. Därefter så optimerar den mottagligheten för muskelreceptorerna för att öka dess anabola egenskaper.

Testosteron är den viktigaste hormonen ansvarig för att förbränna fettvävnader, öka musklerna och deras form. Vetenskapliga tester bevisade att massakapsylerna Probolan 50 ökar testosteronproduktionen genom naturliga vägar med till och med 400%. Ingredienserna består av 50mg Epihydroxetiolan-17-ester i en dos. Säkerheten med användningen har vetenskapligts bevisats i en rad tester.

Användning av Probolan 50

Dosering av preparatet beror på avanceringsnivån. Den första cykeln borde användas som nedan: I veckan – 1 kapsel/dag; II veckan – 2 kaps./dag; III veckan – 3 kaps./dag; IV veckan – 2 kaps./dag; V veckan – 1 kapsel/dag.

Det bör drickas med mycket stilla mineral vatten. Preparatet är en naturlig prohormon och därav bör det doseras cykliskt.

Hur bygger man muskelmassa?

Probolan 50 är ett effektivt supplement till massa som har starka anaboliska egenskaper. Detta preparat har bra rykte både bland professionella kroppsbyggare och amatörer. Du måste dock komma ihåg att grunden till succé är god träning för massökning, diet och supplement. Detta preparatet är ett fantastiskt komplement till dessa element. Många nybörjare gör samma träningsmisstag och klagar sen på att supplementet inte fungerar.

Kolla in effektiviteten av Probolan 50 och beställ det idag.

RESULTATET VID ANVÄNDNING AV PROBOLAN 50

Theo från Ljung

Jag stötte på Probolan 50 under tiden då jag kollade preparat för att öka muskelmassan. I början så var jag tveksam till dessa anaboler. Den snabba effekten av användning av Probolan har dock förvånat mig avsevärt. Bara efter 48 timmar efter dosen så har jag noterat de första effekterna. Mina muskler växte sig synliga och jag började att känna en kraft och styrka som aldrig förr. Tack vare denna specifika produkt och regelbunden träning så formades min kropp under en relativt kort tid till en form som jag alltid drömt om. MER RESULTAT

NYA ÅSIKTER

Efter att ha läst många recensioner beslutade jag mig för att köpa Probolan. Det har gått två månader nu och resultaten är otroliga. Mina träningsmetoder har förbättrats avsevärt och jag har lagt på mig hela 4 kilo i muskelmassa som verkligen är en megaframgång :)
NilasJun 14, 2016
Jag köpte bara 3 förpackningar, och nu ångrar jag att jag inte köpte mer eftersom jag lätt kunde ha getts en fullständig cykel som skulle ha varat 16 veckor. Det skulle ha varit billigare och resultaten skulle förmodligen vara mycket bättre också. Men men, det är för sent nu. Om allt går väl jag kommer att köpa mer. För nu väntar jag på effekterna.
Amer82Jun 02, 2016
FLER ÅSIKTER