Choose language:

ÅSIKTER

Om du vill dela din åsikt om produkten Probolan 50, vänta inte – lägg till din åsikt.

Efter att ha läst många recensioner beslutade jag mig för att köpa Probolan. Det har gått två månader nu och resultaten är otroliga. Mina träningsmetoder har förbättrats avsevärt och jag har lagt på mig hela 4 kilo i muskelmassa som verkligen är en megaframgång :)

Svar

Jag köpte bara 3 förpackningar, och nu ångrar jag att jag inte köpte mer eftersom jag lätt kunde ha getts en fullständig cykel som skulle ha varat 16 veckor. Det skulle ha varit billigare och resultaten skulle förmodligen vara mycket bättre också. Men men, det är för sent nu. Om allt går väl jag kommer att köpa mer. För nu väntar jag på effekterna.

Svar

Utan att arbeta på gymmet blir det inga effekter. Om du vill ha snabba resultat utan skador ska du använda Probolan 50. Jag har märkt att det fungerar mycket bra på muskelmassa och det bränner även en del fett. Jag har märkt att mina muskler har blivit mer tonade. Nu beklagar jag att jag inte köpte fler paket eftersom det skulle ha varit billigare. Hela behandlingen skulle också ha varat längre och effekterna skulle ha varit bättre. Jag kommer att behöva köpa mer.

Svar

Utan att arbeta på gymmet blir det inga effekter. Om du vill ha snabba resultat utan skador ska du använda Probolan 50. Jag har märkt att det fungerar mycket bra på muskelmassa och det bränner även en del fett. Jag har märkt att mina muskler har blivit mer tonade. Nu beklagar jag att jag inte köpte fler paket eftersom det skulle ha varit billigare. Hela behandlingen skulle också ha varat längre och effekterna skulle ha varit bättre. Jag kommer att behöva köpa mer.

Svar

Grattis till dig! Jag kan inte avgöra om du skryter eller klagar? :))) Observera att inte alla har möjlighet att bygga muskler. Allt beror på din kroppstyp och individuella aspekter. Det finns de som bara utövar lite idrott och deras tillväxt är synligt märkbar utan att det behövts några muskelmassa- eller tonertillskott. Dessutom kan de äta vad de vill utan att behöva hålla sig till någon diet och de ser fortfarande bra ut. De flesta människor behöver dock ta muskeltillväxtsupplement för att uppnå stora effekter i en kort tidsperiod. Sådana resultat finns nu med hjälp av muskelmassa kosttillskott, som Probolan 50.

Svar

Jag tränar på gymmet 6 gånger i veckan. Jag gör en timmes träning plus en halvtimmes cardio och jag ser ut som en tjur! Jag behöver inte någon tillskott för muskelmassa eller kosttillskott. Jag känner mig som en ung gud och jag ser ut som en. Detta utan att använda Probolan 50 eller andra proteintillskott eller steroider. Naturens regler gäller!

Svar

Probolan 50 gav mig bra resultat. Som råd rekommenderar jag att du adderar något protein för att bygga mer muskelmassa..

Svar

Jag har tagit kosttillskott i omkring tre månader nu och jag måste säga att för mig fungerar det mycket bra. Tyvärr har jag ingen jämförelse med andra liknande produkter, jag är fortfarande ganska mycket en nybörjare inom detta område.

Svar

Jag tog det en gång och fick jag lite extra muskelmassa. Som ni vet utan att arbeta hårt på gymmet du inte kommer att få bra resultat, men vissa effekter var synliga.

Svar

En bekant till mig har använt denna produkt och rådde mig att prova den. Jag testade och är glad över att jag gjorde det. Det är lätt att ta och kan transporteras utan problem.

Svar

Jag är mycket entusiastisk över den här produkten. Det jag gillar mest är att det inte har några biverkningar som vissa andra produkter har. På så sätt jag kan enkelt använda denna produkt och det finns inga nackdelar. Jag kan bara rekommendera den!

Svar

Vilken bekväm produkt! Jag har använt den ett litet tag och väntade lite för att skriva en recension. På så sätt jag kan lämna ett positivt betyg. Jag har bara märkt av fördelar och det fanns inga nackdelar som jag upplevde det. Jag kommer definitivt att använda den under en längre period.

Svar

En vän till mig har gett mig denna produkt för ett tag sedan som en present till mig att prova. Jag är mycket imponerad, eftersom jag har kunnat nå mitt mål inom en bråkdel av tiden. Min kropp har gått från ölmage till ett tätt sex-pack och jag är inte klar på långa vägar.

Svar

Jag har tvivlat under en lång tid innan jag beställde denna produkt och efter att ha funderat en stund har jag äntligen köpt den. Och jag är mycket glad att jag gjorde det! Jag har "extrema resultat" paket för att prova det och jag är mycket nöjd.

Svar

Priset är mycket rimligt och jag är glad att jag har valt att beställa produkten. Efter ungefär en vecka jag har sett resultat och det är mycket snabb i min mening!

Svar

Jag är halvvägs genom potten just nu och jag har redan märkt resultat. Jag är väldigt nyfiken på hur det kommer att vara i slutet av perioden, kan det bara vara positivt!

Svar

Jag har försökt växande muskler under en mycket lång tid nu genom regelbundna sport. Men på ett sätt som inte visade något resultat. För några veckor sedan sprang jag in i detta och jag måste säga att det var en stor framgång! Jag har redan fått en tonad mage och även mina armar och ben börjar att se bra ut. Det är en mycket bra komplement till den reguljära utbildningen! Jag skulle rekommendera denna produkt till människor som vill se samma resultat.

Svar

Probolan 50 är en bra produkt. Jag har tvivlat en lång tid att beställa den och även hade jag ingen aning om vilken serie var bäst för mig. Jag har beställt det bästa valet nu och jag kommer att ge det en chans. En riktig resultat jag kan inte märker ännu men jag bara ta det för ett par dagar nu. Men fram till nu är jag mycket positiv. Om jag ser fler resultat, kommer jag definitivt skriva en längre översyn!

Svar

Jag tränar kroppsbyggnad på en amatörnivå och Probolan 50 är mitt favoritsupplement för massa och styrka. Bara efter 1 veckas träning så kände jag mig starkare och större, vilket bekräftades under mina veckoliga vägningar jag rekommenderar Nr.

Svar

En vän till mig rekommenderade detta supplementet. Han sa att effekterna var synliga efter några dagar så jag skrattade eftersom det måste ha varit steroider (haha). Men det visade sig vara riktigt bra. Efter tre veckor träning så ökade min arm med 2cm. Och ungefär 4kg massa. Jag rekommenderar det definitivt :)

Svar

Lyssna herrar, hur är det med sidoeffekter? Har ni märkt något? Jag föredrar att fråga folk som redan använt det över att läsa etiketten ;)

Svar

Probolan 50 har inga sidoeffekter. Dessutom, efter att ha tagit Probolan så är jag full av energi och känner för att göra allting.

Svar

Jag ångrar bara att jag köpte bara Meta anabolon eftersom det var ett slöseri med pengar. Jag skulle ha köpt Probolan 50. Efter att ha tagit Probolan 50 så känner jag mig mycket bättre, min massa och styrka ökade. Jag har förbättrar med 15 kg på bänkpress och jag gjorde 8 gånger fler pull-ups.

Svar

Jag börjar använda det från idag.... vi får se vilket underverk det är :)

Svar

LÄGG TILL KOMMENTAR

Din mejl kommer inte att publiceras. Krävda svar är markerade med * *